0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Mediji

Naša glina in njena čudovita zgodba je zanimiva tudi medijem. Zato se glina in glineni izdelki pogosto znajdejo na straneh časnikov in revij, naša zgodba pa se širi tudi po spletnih medijih in televiziji. Nekaj smo jih zbrali na kupu zato, ker zagotovo najdeš še kakšno dodatno informacijo o glini ali pa nas samo malce pobližje spoznaš! :) 

137

hrbtenica.jpg

Stara taositična modrost pravi da ste stari toliko, kolikor je stara vaša hrbtenica.  Pregovor je več kot resničen glede na dejstvo, da je hrbtenica najpomembnejši steber našega telesa. 

Nadaljuj z branjem
936

glina_kaj_je.jpg

Glina – pod to besedo lahko vsak najde svoj pomen. Ko sem začela glino predstavljati po Sloveniji je bila to zelo zanimiva izkušnja ravno zaradi tega, ker si je vsakdo predstavljal glino – po svoje! In tako je tudi prav – glina se lahko uporablja v različne namene in je zato prisotna na tem čudovitem planetu.

Nadaljuj z branjem
1073

luskavica.jpg

Zagotovo poznaš kožno bolezen, ki se imenuje LUSKAVICA… in verjetno vsi poznamo vsaj  nekoga ki se na takšen ali drugačen način bori proti tej težavi. Res je- luskavica ni nalezljiva, vendar je lahko za posameznika, ki se z njo bori že celo življenje zelo neprijetna. Preberi mojo izkušnjo... 

Nadaljuj z branjem
2051

oblikovanje-iz-gline.jpg

Če si med med prsti že kdaj občutil/a  glino veš, da ta naravni material iz tebe lahko privabil več kot katerakoli druga tehnika za sproščanje. Svet čarobnega oblikovanja, sproščanja in ustvarjanja se tako prične z majhno kepico gline… .

Nadaljuj z branjem
1456

glavobol.jpg

Uff, tudi tebe večkrat muči glavobol ali celo migrena? Ni luštno! Zato sem tudi sama preizkusila kar nekaj domačih pripravkov in receptov s katerimi se glavobol lahko uspešno odpravit! Si za?

Nadaljuj z branjem
2195

glina-in-3.jpg

Obožuješ gibanje, rekreacijo in skrb za svoje telo? Tudi jaz! Ampak se verjetno tudi tebi že zgodilo, da si začel/a nov trening in …. poškodba. L Pa naj bo »samo« bolečina v kolenu, rami ali zapestju – seveda lahko pa pride tudi do zvinov in oteklin! Kaj takrat? Prenehati s športom?

Nadaljuj z branjem
625

sensa_ciscenje_telesa.jpg

Z glino so v zgodovini zdravili tako zdravniki in duhovniki kot pozneje ves svet in v vseh obdobjih, od Egipčanov do Hipokrata, Kneippa in Justa. V zemlji počiva nekaj milijonov let, zato se v njej skriva ogromno mineralov – od aluminija, železa, kalcija, kalija, magnezija, titana in najpomembnejšega silicija, ki je poznan tudi pod imenom naravna inteligenca.

Nadaljuj z branjem
573

aktivni_recepti_za_obloge.jpg

Toplotna energija človeka pomirja, sprošča in mu daje dober občutek.Predstavljamo vam toplotne obloge iz gline, zeljnatih ali orehovih listov in krompirja.

Nadaljuj z branjem
678

sensa_tople_obloge.jpg

Toplotno energijo, ki jo telesu dovajamo ali odvajamo in se uporablja v terapevtske namene, imenujemo termoterapija. Izvaja se z glinenimi oblogami, grelnimi blazinami, obkladki, vročimi kopelmi, toplimi želatinastimi oblogami in je hitro izvedljiva in učinkovita.

Nadaljuj z branjem
598

sensa_siva-glina.jpg

Glina je staro ljudsko zdravilo, ki nastaja več milijonov let pod površino naše dežele, ter je ena izmed najbolj naravnih in preprostih receptov pri številnih težavah.

Nadaljuj z branjem
558

feshenique_glina.jpg

Prečiščena glina je velika sovražnica celulita in v nekaj tednih lahko vidno zmanjšate videz celulita!

Nadaljuj z branjem
654

vizita_glina_20150118-181412_1.jpg

Staro ljudsko izročilo pravi, da glina v telesu veže strupe, ki jih nato lahko enostavno izločimo. Mnogi trdijo, da lahko tako odstranjuje celo viruse, bakterije, radioaktivne elemente in težke kovine. To naj bi pomagalo ozdraviti mnoge bolezni: telo, iz katerega smo odstranili vse strupe, si lahko pač veliko prej samo opomore

Nadaljuj z branjem
×

Želiš mojo brezplačno...

 

  • E-knjižico Adijo celulit?
  • E-knjižico Nega obraza z glino?
  • Mesečne recepte za izdelavo kozmetike in domače lekarne?
  •  

Jeej - hitro vpiši svoje ime in e-naslov spodaj, in z veseljem ti vse pošljem! :)